Zuletzt aktualisiert am 9. Oktober 2022 In deze video probeert Nellie Benner 3-MMC om het kijken wat voor effect het heeft op haar lichaam. 3-MMC is een nieuwe psychoactieve stof waar nog weinig wetenschappelijk onderzoek naar is gedaan.

GEBRUIK:
3-MMC wordt gesnoven en geslikt. Snuiven kan pijnlijk zijn.
– Je voelt de effecten van 3-MMC redelijk snel. Bij het slikken na 20 tot 60 minuten en bij snuiven binnen enkele (3-5) minuten.
– Je voelt bij het slikken de piek na 2-3 uur. En het hele effect duurt 4 tot 7 uur. De na-effecten voel je nog zo’n 3 tot 6 uur.

DOSERING:
-Bij het slikken van 3-MMC ligt een lage dosering tussen de 25-75mg. Als we het hebben over een gemiddelde dosering zit je tussen de 75 en 130mg. En wanneer je 130mg of meer neemt heb je een hoge dosering te pakken.
-Bij het snuiven van 3-MMC heb je minder nodig voor hetzelfde effect.

RISICO’S:
-Verhoogde hartslag
-Verhoogde bloeddruk/vernauwde bloedvaten
-Verhoogde lichaamstemperatuur
-Minder eetlust
-Tandenknarsen
-Droge mond (uitdroging)
-Misselijkheid

-Irritatie/prikkelbaarheid
-Angst/paranoia
-Verwarring
-Oververhitting
-Uitdroging
-Uitputting (crash/rebound bij uitwerken)
-Hoofdpijn

-Epileptische aanval
-Beschadigd neusslijmvlies
-Verkleurde ledematen (paars/groen)
-Leverschade
-Hart-en vaatproblemen
-Hersenbloeding
-Beroerte
-Hartstilstand
-Opwindingsdelier
-Serotonine syndroom
-Hallucinaties (geluid/stemmen)
-Psychose

NIEUWSGIERIG NAAR EEN DRUG?
Laat ons weten in de comment sectie naar welke drug je nieuwsgierig bent en in welke setting we die moeten uitproberen.

DRUGSLAB PLAYLIST:
Spotify: http://bit.ly/drugslabspotify
Apple Music: http://bit.ly/drugslabapplemusic

INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/drugslab_bn…

OUR HOSTS:
Nellie Benner: https://www.instagram.com/nelliebenner
Bastiaan Rosman: https://www.instagram.com/bashiaanrosman
Dzifa Kusenuh: https://www.instagram.com/wizkhadzifa/

OVER DRUGSLAB:
Drugslab is een educatief YouTube kanaal over drugs. Op dit kanaal proberen Nellie Benner, Bastiaan Rosman en Dzifa Kusenuh de drugs uit die jij getest wil zien. We doen dit in de naam van de wetenschap, zodat we kunnen laten zien wat de effecten van drugs op het menselijk lichaam zijn. Je kunt ons laten weten welk type drug jij getest wil zien door te reageren in het reactiegedeelte onder de video of de hashtag #drugslab te gebruiken. Naast ons wekelijkse experiment voorzien we je van informatie over veilig gebruik, veilige dosering, wat de effecten en risico’s zijn en enkele do’s en don’ts als je drugs gebruikt. In de naam van de wetenschap! Peace.

DRUGSLAB EXTRA
Naast dat onze presentatoren twee keer per maand drugs testen in het lab, onderzoeken Nellie, Bastiaan en Dzifa de wereld rondom drugs. Zij gaan twee keer per maand op pad om jullie vragen te beantwoorden. Want over drugs valt zoveel meer te vertellen.

OVER BNNVARA:
BNNVARA is een Nederlandse publieke omroep. De omroep van vrij, nieuwsgierig en sociaal Nederland. We blijven schoppen, maar nooit zonder reden. BNNVARA produceert entertainment en informatieve programma’s, radioprogramma’s en speelfilms. Sommige programma’s stellen controversiële onderwerpen aan de kaak zoals het orgaandonortekort, drugs en seks.

WAARSCHUWING:
De bovenstaande video dient een educatief doel in relatie tot het gebruik van drugs en de effecten ervan. Het is expliciet niet de intentie mensen aan te moedigen om drugs te gebruiken. De handelingen die te zien zijn in de video worden uitgevoerd door professionals of onder de strikte supervisie van professionals. Dienovereenkomstig dringen BNNVARA en de producers van het programma er met klem op aan dat niemand poogt enige getoonde handeling uit de video te recreëren of na te doen en zal BNNVARA niet aansprakelijk zijn voor welke materiële en/of immateriële schade dan ook als mensen dit wel doen!

Meer info over drugs:
https://www.unity.nl

Our Score
Wie hat dir dieser Artikel gefallen?
[Insgesamt: 0 Durchschnittlich: 0]
%d Bloggern gefällt das: